**Veelgestelde Vragen - Overnachting Van Jewelste**

Bij Overnachting Van Jewelste streven we ernaar om jouw verblijf zo vlekkeloos en aangenaam mogelijk te maken. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen om je bezoek voor te bereiden en vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt over onze accommodatie.

 

**1. Hoe kan ik een reservering maken bij Overnachting Van Jewelste?**

Het maken van een reservering bij Overnachting Van Jewelste is eenvoudig en moeiteloos. Voor beschikbaarheid en om direct te reserveren, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via onze Contactpagina. Hier kun je ons bereiken via de beschikbare contactgegevens om je verblijf te plannen op de door jou gewenste data.

 

Wij staan klaar om je te assisteren en te zorgen voor een naadloze boekingservaring. Of het nu gaat om specifieke data, voorkeuren of wensen, wij helpen je graag verder.

Bezoek onze contactpagina voor meer informatie en om je reservering bij Overnachting Van Jewelste te maken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf!

 

**2. Wat zijn de incheck- en uitchecktijden bij Overnachting Van Jewelste?**

Check-in is mogelijk vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken graag uiterlijk11:00 uur op de dag van vertrek. Indien je andere aankomst- of vertrektijden nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

**3. Welke voorzieningen biedt Overnachting Van Jewelste?**

Voor een volledig overzicht van onze aangeboden voorzieningen nodigen we je uit om onze Informatiepagina te bezoeken. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over alle faciliteiten die we bieden.

 

**4. Zijn huisdieren toegestaan bij Overnachting Van Jewelste?**

Helaas kunnen we geen huisdieren in onze accommodatie verwelkomen.

 

**5. Hoe kan ik het beste Overnachting Van Jewelste bereiken?**

Overnachting Van Jewelste is gevestigd op een idyllische locatie die gemakkelijk bereikbaar is. Ons adres is Usselerveenweg 60 , Esnschede.

 

Voor gedetailleerde routebeschrijvingen of vragen over bereikbaarheid staan we altijd klaar om te helpen. Bezoek onze Contactpagina voor meer informatie. Op deze pagina vind je ook een handige Google Maps-plattegrond die je rechtstreeks kunt gebruiken voor navigatie naar onze accommodatie. Klik simpelweg op de kaart om direct je route te plannen.

 

Mocht je aanvullende assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactgegevens op diezelfde pagina. We staan altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

**6Zijn er handdoeken en is er beddengoed in het huis?**

Maar natuurlijk! We zijn een comfortabel Tiny House dus aan alles is gedacht! De bedden zijn opgedekt en de handdoeken liggen voor je klaar.

 

**7 Is parkeren gratis?**

Jazeker, je kunt de auto gratis bij ons laten staan, op de parking naast het Tiny House.

 

**8 Is wifi gratis?**

Jazeker.

 

**9 Kunnen wij fietsen bij jullie stallen?**

Wij beschikken over een fietsenstalling. Meer informatie hierover is verkrijgbaar op de dag van aankomst.

 

**10 Is er een föhn aanwezig?**

Niets is natuurlijk erger dan een bad hair day, dus is er een föhn aanwezig om dat te voorkomen. De föhn ligt in de lade van het badmeubel.

 

**11Kan ik ontbijt bijboeken?**

Jazeker! In de reservering kun je kiezen om je ontbijt bij te boeken. Daarnaast is het ook ter plaatse mogelijk ontbijt te bestellen en/of het ontbijt te upgraden.

 

**Heb je nog andere vragen?**

Als jouw vraag niet in deze lijst staat of als je meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Contactgegevens We helpen je graag verder!

 

Bedankt voor je interesse in Overnachting Van Jewelste. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!